Balhé A Nagy Ő-ben: Rebekát azzal vádolják, nem is Dávid miatt van a műsorban

Ország

Elindult a TV2 régi-új műsora, A Nagy Ő, ahol Tóth Dávid olimpikon kajakozóért küzdenek a lányok. Egyiküket azzal vádolják, nem is a férfi kegyeiért jelentkezett a műsorba.

A fiatal joghallgató Rebekát azzal vádolták meg a lányok, hogy nem is Tóth Dávid miatt vesz részt a műsorban, hanem hogy népszerűségre tegyen szert. Rebeka a Ripostnak mondta el, mit gondol arról, hogy őt tartják a legőszintétlenebb lánynak a többiek.

Úgy éreztem, hogy a lányok ellenem fordultak, bár nem adtam rá okot. Támadásként éltem meg a helyzetet, kikrekesztve éreztem magam, szomorú voltam és nagyon rosszul esett a vádaskodás. Innentől kezdve úgy éreztem, hogy nem vagyok a lányok közé való, nem találtam közöttük a helyemet. Igazából mint joghallgató, jól tudom, hogy bizonyítékok nélkül senkit sem szabad elítélni

– mondta Rebeka, aki Dávid előtt zokogott a történtek miatt a hétfői adásban. Nem érti, miért fordultak ellene a lányok a szavazáson, szerinte nem adott okot a támadásra, és az is előfordulhat, hogy csak féltékenyek voltak.

Fotó: Facebook/anagyotv2