Ők estek ki az X-Faktorból

Ország

Két versenyzőnek kellett búcsúznia az X-Faktor tegnapi adásában. A verseny Gáspár Laci énekese, Mardoll számára, valamint Csobot Adél lánybandája, a The Harmonies számára ért véget.

Elég gyenge produkciókkal álltak színpadra az X-Faktor énekesei szombat este, a mentorok nem is voltak velük nagyon megelégedve, úgy érezték, mindenki kicsit elfáradt. Az énekeseknek két dallal is színpadra kellett állniuk. Az első kör után Mardollnak kellett búcsúznia.

Aztán jött az izgalmas székes feladat. A mentorok három versenyzőt juttattak tovább, Mehringer Marcit, Ferenczi Kamillát és Paulinát, de közülük csak ketten ülhettek le a biztos továbbjutást jelentő székekre. Közülük Kamilla volt az, aki a nézőktől a legkevesebb szavazatot kapta, így ő került a veszélyzónába.

A nézők egy újabb szavazás során még két versenyzőt juttathattak tovább, a végső kieső a The Harmonies lánycsapat lett. Ez egyben azt is jelenti, hogy Csobot Adélnak nem maradtak versenyzői a műsorban, ByeAlexnek pedig egy mentoráltja már biztosan ott lesz a döntőben, hiszen a jövő heti elődöntőben már csak egyvalaki eshet ki – írja a Blikk Rúzs.

Jövő héten már az elődöntőre kerül sor, nemsokára pedig kiderü, ki nyeri az idei, jubilieumi X-Faktort.