Bárdos András bevallotta, elszállt az agya a sikertől

Ország

Bárdos András a 90-es évek egyik legismertebb tévése volt. Ő maga is úgy ítéli meg, annyira sikeres volt, hogy elszállt tőle az agya.

Hét év után újra képernyőn láthatjuk Bárdos Andrást, aki a HVG360, a HVG fizetőkapus online szolgáltatásától kapott felkérést, A kérdés című 30 perces műsorában fontos és érdekes témákat boncolgat majd.

A most 57 éves Bárdos András már 19 évesen sportújságíróként dolgozott, aztán a politikai újságírás, majd a híradózás következett.

Sokszor ért az a vád, hogy ide vagy oda húzok. Az RTL Klubnál fideszesnek mondtak, amikor pedig az Objektívnél voltam, SZSZ-esnek. A Tényekben sokszor neveztek komcsinak. Mindig azt kérdeztem tőlük: szerintetek olyan hülye vagyok, hogy a nézők felét el akarom veszíteni?

– idézi a hvg-nek adott interjújában elhangzottakat a Blikk. Bárdos András elmondta azt is, bizony volt, hogy fejébe szállt a siker.

Mercim volt, annyi időt töltöttem a képernyőn, amennyit akartam, mindennap megnézte a műsoromat 4-5 millió ember, mindenhol felismertek, csókolgattak, szerettek. Ez normális ésszel elviselhetetlen. Nem kárhoztatom magam, amiért elszállt tőle az agyam

– mondta Bárdos András, aki a tévézés után könyvkiadással kezdett foglalkozni. Megnyugtatja őt a könyvek illata, és úgy véli, ebben a szakmában is mindig van lehetőség, most például a modern szépirodalom. De akik szerették őt a képernyőn, most lehetőséget kapnak arra, hogy újra a médiában lássák őt.