Baukó Éva

Baukó Éva reagált az RTL Klub közleményére

Ország

Baukó Éva elmondta, mit gondol arról, hogy spoilerezéssel vádolják.

Baukó Éva az RTL Klub valamennyi népszerű műsorának végét kiszivárogtatta, amiből most lett elege az RTL Klubnak. A csatorna leírta, megteszik a szükséges jogi lépéseket.

A volt valóságshow sztár azonban nem hagyja magát, közösségi oldalán arról ír, ő csak egy egyszerű tévénéző, aki csupán a véleményét fogalmazta meg írásaiban.

Évek óta mondom, hogy nem szeretnék szerepelni tv műsorokban, újságcikkekben. Ti ÚJSÁGÍRÓK tehettek arról, hogy az én oldalamra leírt jóslatokat még reklámozzátok is nagy nyilvánosság előtt. Általatok jönnek az oldalamra az emberek, akik kíváncsiak arra, hogy mit álmodtam meg. Én egy tv néző vagyok immár, hagyjatok békén a fotelemben, hogy nyugodtan tudjak kapcsolgatni a silányabbnál silányabb tv-műsorok között, és a saját oldalamon hadd fogalmazzak meg már olyan véleményeket, amilyeneket szeretnék, vagy amilyeneket Marika néni a szomszédból papírra vet a saját közösségi oldalán

– írja Éva, aki posztjában beszólt Sebestyén Balázsnak is, aki szerinte 15 percen keresztül másfél millió ember előtt beszélt a “spoilerezésről”. Baukó szerint ez szimpla amatőrség, amit ráadásul a saját csatornája ellen követett el a népszerű műsorvezető.