Krizsán Lili

Anorexiával küzd a Sztárban sztár leszek! versenyzője

Ország

Krizsán Lili, a Sztárban sztár leszek! fiatal versenyzője anorexiával küzd, kórházi kezelésre van szüksége.

Krizsán Lili a Borsnak elmondta: régóta szenved, de már csak 44 kilót nyom, lassan arra sem képes, hogy leküzdjön egy falatot a torkán.

A Sztárban sztár leszek! hatalmas erőt adott neki, ahogy mestere, Köllő Babett is, akinek az unszolására megvizsgáltatta magát. Lilivel drámai híreket közölt az orvosa.

Szó szerint azt mondta, hogy ha így folytatom, életveszélyes állapotba kerülök. Nem hatott rám ijesztően, de eldöntöttem, hogy befekszem a kórházba és kezeltetni fogom magam, mert a karrieremet nem akarom kockára tenni

– mondta a lapnak Lili, aki már fizikailag is nagyon rosszul érzi magát, erőtlen és szédül. Sürgősen kezelésre van szüksége, annyira rosszak az eredményei.

Össze kell szednem magam, nem állhatok színpadra úgy, hogy bármikor leszédülhetek róla. Elő akarom adni a dalaimat és énekesnő akarok lenni, ez ad erőt nekem! Két hétre biztos, hogy befekszem a kórházba, ahol táplálnak majd, vitaminos és gyógyszeres kezelést kapok

– mondta a 21 éves lány, aki szinte már elfogy. Régóta csak salátát eszik és abból is csak keveset, testképzavara miatt azonban még mindig husosnak látja magát a tükörben. De most elszánta magát és szeretne meggyógyulni.

Fotó: Facebook/sztarbansztar