Várkonyi Andrea

Mint egy kisbaba, úgy alszik Mészáros Lőrinc mellkasán Várkonyi Andrea

Ország

Megjelent Várkonyi Andrea könyve, melyben olyan intim titkokat is elárult magánéletéről, mint például az, hogy úgy alszik Mészáros Lőrinc mellkasán, mint egy kisbaba.

Ma kerül a boltok polcaira Várkonyi Andrea első könyve És ezt lehet? – Jogod van jól lenni című első könyve, amely már megjelenése előtt az előjegyzési sikerlista élére került. A műsorvezető – aki nemrégiben a TV2 Média Csoport igazgatóságának tagja lett – a kötetben intim részleteket is elárul arról, milyen a párkapcsolata Mészáros Lőrinccel, az ország egyik leggazdagabb emberével – írja a Nők Lapja.

A könyvben Várkonyi azt írja, számára egy minőségi párkapcsolat minden értelemben kielégítő, azt a férfit keresi, aki nemcsak a szerelme, hanem barát, szexpartner és társ is. Az ő szemében akkor férfias valaki mindezek mellett, ha az élete során elért valamit, saját karrierje és egzisztenciája van.

Itt nem a forintok számítanak, hanem hogy valamit kezd az életével. Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik. Nem politikai hatalom, hanem az, hogy a pályáján nem a ranglétra alján áll, hanem fel tud mutatni valamit, amit elért, kiharcolt, saját érdemei, tudása, képzettsége alapján.

Intim titkokra is fény derült Várkonyi Andrea könyvéből, olyan részleteket osztott meg magánéletéről, amikről nem sejtettünk, hogy valaha is kiderülnek.

Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom

– fogalmaz Várkonyi Andrea.