Lagzi Lajcsi beszólt Majkának

Ország

Bár az ellenkezőjét mondja, úgy tűnik, még mindig zavarja Lagzi Lajcsit, hogy Majka a szájára vette őt a Sztárban sztár leszek! adásában. Keményen beszólt neki.

Amikor az egyik versenyző Aradszky László: Isten veled, édes Piroskám című dalát adta elő a zenés tehetségkutatóban, Majka így tréfálkozott: “Örülök, hogy visszajött Lagzi Lajcsi dáridós hangulata a műsorba, ami nem is baj, mert pont egy hete volt az óraátállítás, így nagyon aktuális” – célzott Lajcsi évek óta húzódó perére Majka.

Lajcsi a Story magazinnak mondta el, hogy szerinte nagyon ízléstelen volt Majka poénja, és arról is mesélt, Majka felesége, Hajni a Dáridót állandó résztvevője volt egykor. Dundika még csak tizenéves volt, amikor feltűnt a zenés műsorban és Lajcsi szerint nagyon élvezte.

Dundikát egy édes, kedves, szeretnivaló lánynak ismertük. A mirigyek az Ugribugri becenevet adták neki

– mondta Lajcsi, aki szerint feleségére igazán tekintettel lehetett volna Majka, hiszen azzal, hogy őt gúnyolta, Hajnit is bántotta.

Lagzi Lajcsi egyébként azt mondja, már lezártnak tekinti a témát.

Ugyanakkora hatást tett rám a beszólása, mint a munkássága. Nem számottevő. Semmit nem akarok rendezni vele. Szerintem még nem is találkoztunk. Én zenésziskolában tanultam, ő nem tudom, hol, mert azt a műfajt, amit képvisel, zeneiskolában nem tanítják

– fogalmazta meg ütős véleményét Lajcsi.