Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea: “Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel”

Ország

Várkonyi Andrea egy hosszú interjúban Mészáros Lőrinccel kapcsolatos érzelmeit is feltárta. Nagyon örül annak, hogy egymásra találtak.

Hosszú interjút adott a HOT! magazinnak Várkonyi Andrea, melyben férjéről, Mészáros Lőrincről is beszélt.

Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem! És legalább ennyire jó azt hallani, amikor rólam mesél, amikor azt mondja: a feleségem.

– nyilatkozta Andrea, aki elmondta, hogy ő és férje abszolút társként tekintenek egymásra, nincs olyan téma, amit ne egymással beszélnének meg először. Kifejezetten mély a kapcsolatuk, odafigyelnek egymásra.

Várkonyi Andrea azt hitte, ő már nem fog házasságot kötni, más volt számára a fontos, amikor azonban találkozott Mészáros Lőrinccel, megváltoztak a dolgok.

…amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált, rövid idő elteltével megkérte a kezem, és én igent mondtam, mert a világ legtermészetesebb dolgának tartottam, hogy összekötjük az életünket. Sőt, abban is biztosak voltunk az első pillanattól, hogy nemcsak polgári, hanem egyházi szertartást is szeretnénk. Ez a férjemnek és nekem is fontos volt.

Várkonyi Andrea az esküvőjükről még azt is elárulta, vidám és meghitt hangulatban telt, ez is volt a céljuk.

Több mint egy hónapig készült Várkonyi Andrea esküvői ruhája