Kísérleti rákterápiában bízott Kandeh Evelyne

Ország

Élete utolsó napjaiban egy kísérleti rákterápiára jelentkezett be Kandeh Evelyne, bízott a gyógyulásában.

A tragikusan fiatalon, tüdőrákban elhunyt énekesnő barátai felkeresték a Blikket, hogy tisztázzanak néhány dolgot. Először is azt, hogy az egykori Megasztáros énekesnő, Evelyne “c” betű nélkül használta a nevét: Kandeh Evelyne-ként. Evelyne barátai a lapnak meséltek az énekesnő utolsó éveiről és napjairól. Szerintük ugyanis olyan cikkek jelentek meg róla, melyek méltatlanok az emlékéhez.

Evelyne barátai elmondták, hogy az énekesnőt nagyon sokan szerették, vágyott arra, hogy tovább éljen, rengeteg terve volt.

Két évvel ezelőtt derült ki betegsége, egy egyéves kezeléssel sikerült őt olyan állapotba hozni, mellyel együtt tudott élni. De a rák nem tűnt el soha.

Műtétről is szó volt, de amikor kiderült, hogy ez már nem járható út, jelentkezett egy kísérleti kezelésre, amelytől sokat remélt. Együtt töltöttük ki a papírokat, de sajnos a kezelést már nem kezdhette el. Nagyon gyorsan fordult rosszra minden… Senki nem számított erre, ő sem.

– nyilatkozta Evelyne egyik barátja, Kristóf. Egy másik barát, Gabi, aki évekig volt Evelyne kolléganője az utolsó napokat idézte fel:

Csütörtökön este ment el úgy, hogy egy nappal korábban vittük be. Előző héten vasárnap még együtt voltunk templomban, három héttel ezelőtt még dolgozott, életerős volt és vidám, az állapota azonban napról napra sokat romlott.

Evelyne egy budai kávézóban dolgozott, még a kezelések alatt is végig bejárt, a vendégek és a kollégák is nagyon szerették őt.

Hihetetlen erő volt benne, ha voltak is fájdalmai, nem mutatta, bringával járt be hajnalban. Emlékszem, amikor utoljára bent volt, a nyakamba ugorva, ujjongva mesélte, hogy végre meglesz a műtét és utána minden jól lesz. Teljesen padlón vagyunk mindannyian, mert tényleg nem erre számítottunk

–  mondta Zsolt, aki szintén Evelyne munkatársa volt.

Kandeh Evelyne két héttel ezelőtt hunyt el, halálos betegsége legyőzte őt.

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft