Híres lett ez a békemenetes néni, aki legszívesebben megölné Orbán Viktor kihívóját, Márki-Zay Pétert

Ország

Erős videókat készítettek a Békemenet forgatagában elvegyülő kormánykritikus médiumok riporterei.

A Propeller válogatásából kiemelkedik az a néni, aki a Telex kamerái előtt szó szerint azt mondta, Márki-Zay Pétert legszívesebben eltenné láb alól.

Hát ezt ki tudnám nyírni, ha lehetne! Hogy gondolja ő eztet? 2006-ban is mit csinált Gyurcsány? Itt voltam, és tudok mindent

– nyilatkozta a hölgy, aki szigorú arcával hódító útra indult az interneten.

A tömegben találtak olyan menetelőket is, akik nem tudják, ki az a Márki-Zay Péter, és fogalmuk sincs, miért kell Gyurcsányt elzavarni. Akadt olyan szimpatizáns is, aki azt vallja, hogy Mészáros azért lett ilyen gazdag, mert “ésszel gondolkodik”. Megszólal Fásy Ádám is, aki – lehet, hogy ezzel a Fidesz szavazóit is minősítette – úgy látja, még ő is le tudná győzni Márki-Zayt. Aki egyébként több megszólaló szerint is hazaáruló.

Nem sokkal gyengébb a 444.hu riportja is, amelyben arról értekeznek a menetelők, hogy nem tartják az ellenzék jelöltjét egy súlycsoportba tartozónak Orbánnal.

Mészáros Lőrinc vélt vagy valós strómanságával kapcsolatban egy úr így vélekedett:

“Abszolút nem érdekel, arra bízza Orbán a vagyonát, akire akarja.”

Jelen TV riportere elsősorban arra lett volna kíváncsi, hogy a Fidesz-hívek szerint miért nem sikerült 15 év alatt sem elszámoltatni Gyurcsány Ferencet. Nem igazán sikerült érdemi választ kicsikarnia a Fidesz-hívekből: