Kocsis Tibor felvállalta másságát, és meg is mutatta szerelmét, Lászlót

Ország

Kocsis Tibor őszinte vallomást tett: felvállalta másságát és elmondta, egy férfival él együtt. Most még tovább mesélt.

Az X-Faktor 2011-es szériájának győztese, Kocsis Tibor D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában vallotta be, hogy meleg és évek óta boldog párkapcsolatban él együtt egy férfival.

Szeretnék jó példával előállni. Szeretném a saját példámat elmondani, megmutatni, ezért vagyok most itt többek között. Nem magamat mutogatni, nem provokálni, nem propaganda az egész, hanem én, Kocsis Tibor, akit ismer egy ország, vagy az országból valahányan, egyébként meleg vagyok

mondta el Krisztának az énekes.

Tibo most egy Facebook-posztban értékelte a beszélgetést.

Vannak beszélgetések, amelyekre nehéz sort keríteni, mégis meg kell tenned annak érdekében, hogy békére lelj az életedben. Ezért ültem be D. Tóth Kriszta mellé az autóba, és meséltem hosszasan a magánéletem olyan részleteiről, amelyekről még soha nem beszéltem nyilvánosan. Jubileumi év ez: kereken 10 évvel ezelőtt nyertem meg az X-Faktort, ráadásul idén lettem 40 éves – nem akarok tovább várni.

– kezdi posztját Kocsis Tibor, aki nagyon boldognak és szerencsésnek tartja magát azért, mert olyan emberek veszik körbe, akik szeretik, a párja, a családja, a barátai. A coming out-járól így vélekedik:

Nem magamra szeretném felhívni a figyelmet, hanem valamire, ami az életem része, és még nagyon sokak számára az, csak nem akarnak, vagy nem mernek róla beszélni. Büszke vagyok erre a beszélgetésre, és remélem, sokak merítenek erőt belőle. Ha egy embernek adtam ezzel valamit, akkor is megérte. De sokaknak szeretnék, mert mindenkinek joga van ahhoz, hogy őszintén élhessen, és igazán boldog legyen – én ebben hiszek!

– zárta sorait Kocsis Tibo, aki élete legfontosabb interjújának tartja azt, amire D. Tóth Kriszta műsorában sor került.

Az énekes Instagramján azóta egy közös képet is megosztott párjával, Lászlóval, akit eddig sem rejtegetett, de most már a nagy nyilvánosság előtt is felvállalt:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tibor Kocsis (@kocsistibo)