Mégsem olyan kapós L.L. Junior háza

Ország

Augusztusban még rengetegen érdeklődtek L.L. Junior luxusháza iránt, melyet már akkor is áron alul, 280 millió forintért hirdetett meg. Most tovább engedett az árból az énekes.

A törökbálinti álomotthont azután hirdette meg Junior, hogy szakítottak párjával, Kingával. Most azonban úgy néz ki, Kinga és Junior helyre tudják hozni problémáikat, de ehhez az is kell, hogy új életet kezdhessenek valahol máshol.

L.L. Junior már nagyon szabadulna a törökbálinti luxusotthonuktól, ezért most 10 millió forinttal olcsóbban kínálja. Rájött, mégsem nekik való ez a hatalmas ház.

Amikor még együtt laktunk itt a feleségemmel, Kingával, már akkor eldöntöttük, hogy túl nagy nekünk ez a ház, itt akár három család is elférne, mi viszont csak négyen vagyunk. Utólag már tudom, a tervezésnél túllőttem a célon. Emellett bár vágytunk a csendes környezetre, a munkánk és a családunk a belvároshoz kötött, ezért rengeteget autóztunk. Ebből lett elegünk

– magyarázta a zenész a Blikknek.

De más oka is van az eladásnak. Junior és Kinga ugyanis azon dolgoznak, hogy megmentsék a házasságukat, de Kinga és Lilike biztos, hogy a törökbálinti házba már nem menne vissza. Ha sikerül eladni az ingatlant, Junior az árából egy belvárosi lakást venne és egy kertes házat is, közel Kingáékhoz. És ezután lehet csak szó az összeköltözésről, ha mindketten úgy látják majd jónak.