Galambos Lajos

Halálos fenyegetést kapott Lagzi Lajcsi

Ország

Galambos Lajos zsarolói már nincsenek börtönben. A zenész fenyegető üzeneteket is kapott.

Kiengedték a börtönből azt a három férfit, akik megzsarolták Lagzi Lajcsit. A zsarolók 200 millió forintot kértek azért, hogy a Lajcsi ellen folyó eljárást kedvezően befolyásolják. A zenész azonban nem ment bele az üzletbe, sőt, azonnal jelezte a hatósának, hogy zsarolni akarják őt. Egy izgalmas akció keretében le is leplezték a csalókat.

Most azonban kiszabadultak a börtönből az elkövetők, ami miatt nem érzi magát biztonságban Lajcsi, főleg, hogy nemrég fenyegető üzeneteket is kaptak.

Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián a csalók lebuktatása után több fenyegető sms-t is kapott, amely őt, a családját és az ügyfelét is érintette – írja a Blikk.

Tévé- és sajtó nyilatkozás nincs, szét lesztek b*szva Lajcsival. G*ci, kaptok a pofátokra is! Lajcsit figyeljük, ráb*szik, meg te is doktor. Lajcsi mondja majd a szembesítéskor, hogy ő akarta az egészet

– állt az üzenetben, mely után Lajcsi elgondolkodott, hogy igénybe veszi a tanúvédelmi programot, melynek keretében folyamatosan vigyáznának rá a nyomozók.

Akkor a gyerekeimmel egyeztettem, hogy ők mit gondolnak róla, de azt mondták, nem érzik úgy, hogy erre szükség lenne. Ők Budapesten élnek, a védelem pedig csak rám vonatkozna, így akkor úgy határoztam, nem kell

– mondta a lapnak Lajcsi, aki most, hogy már szabadon van a zsarolója, fokozott óvatossággal élő napjait.