Most először nem ájultak el Tóth Anditól a Dancing with the Starsban

Ország

Múlt héten nem győzte dicsérni a zsűri Tóth Andit és Andrei Mangrát a Dancing with the Starsban nyújtott teljesítménye miatt. Ezúttal másképp alakult.

Egyáltalán nem volt elragadtatva Tóth Andi és Andrei Mangra táncától a zsűri a Dancing with the Stars harmadik élő adásában. Durván kritizálták a párost.

A szombati Dancing with the Starsban Tóth Andi és Andrei Mangra a Szelíd motorosok című film slágerére táncolt jiveot, amihez a dalt ráadásul maga Tóth Andi énekelte fe – írja az Indirekt. Előadásuk azonban nem nyűgözte le a zsűrit, szerintük a táncuk nem jive volt, hanem inkább show-tánc, és Andiék talán már túl sokat vállalnak be.

Akkorát akartatok szakítani, hogy az egész ház rátok szakadt

– értékelte őket Bereczki Zoltán.

Kováts Gergely Csanád többet vár a párostól, szerinte”az nem truváj, hogy valakit felkapok a nyakamba”. Molnár Andi szerint is hiányzott valami a táncból, Ördög Nóra viszont így védte meg őket:

Túl sokat várunk tőletek, ez a baj.

Azért persze Tóth Andiék így is egész jó pontokat kaptak, 33 pontot gyűjtöttek be, így ők nem kerültek veszélybe, ellenben például Hevesi Krisztával és táncpartnerével, Baranya Dáviddal, a Dancing with the Stars legfrissebb kiesőivel.

Tóth Andiék táncát itt lehet visszanézni:

Hevesi Krisztáék táncát pedig itt: