Kiderült, min veszett össze Majka és Dundika az esküvőjük után

Ország

Nincs egy hónapja, hogy összeházasodott Majka és Dundika. A három napig tartó esküvő azonban különös véget ért: Majka felesége nélkül távozott a helyszínről. Most kiderült, miért.

A három napig tartó esküvő csodálatos volt, bár Majka az esketés alatt például annyira rosszul lett, hogy miután összeadták őket, ki kellett mennie hányni. Ezt leszámítva minden úgy történt, ahogy a fiatalok megálmodták, tökéletes volt az esküvő is a lagzi is. A három nap azonban kimerítő volt, és olyan hírek láttak napvilágot, hogy Majka bizony újdonsült felesége nélkül távozott a helyszínről, mert összevesztek. Most kiderült, mi okozta a konfliktust.

A 168.hu szerint Majka és Hajni az utolsó napra hagyták az esküvői fotózást, amikor már mindketten nagyon fáradtak voltak, Majkának pedig ehhez már nem volt türelme. Nem volt kedve a fotózáshoz, ami a menyasszonynak viszont nagyon fontos lett volna. Majka pedig, hogy elkerüljön egy nagy veszekedést, inkább gyorsan távozott a helyszínről.

Dundika nagyon nem haragudhatott rá ezért, mert nem sokkal később egy érzelmes posztot osztott meg közösségi oldalán, melyben az alábbiakat mondta el:

Nem félek már semmitől és senkitől, hiszen itt vagy mellettem, s ha kétségeim támadnak bármivel kapcsolatban, csak átölelsz és fülembe súgod, hogy minden rendben lesz, Anya. Peti! Köszönöm és köszönöm. Mindig hálás leszek. Szeretlek mindörökké.