Bódi Csabi

Elképesztő luxus: 700 ezer forintos fa áll Bódi Csabi kertjében

Ország

Bódi Csabi egyáltalán nem szégyelli, hogy luxus körülmények között él. Most kiderült, az egyik fa, ami a kertjében áll, 700 ezer forintba kerül.

Bódi Csabi szerint a fa már családtag náluk. Hogy miért, azt a Blikk írta meg.

Bódi Csabi soha nem tagadta, milyen luxuskörülmények között él. Nemrégiben megvette a szomszéd telket is, ahol egy mesés, medencés, pálmafákkal díszített kertet alakítottak ki. Ez sem volt olcsó mulatság, de az értékük eltörpül Csabi kedvenc növénye mellett, amelyet azután vásárolt, hogy covidos volt és hetekig kórházban feküdt – írja a lap.

Amikor már biztos voltam benne, hogy túlélem, megfogadtam, hogy egy olajfával állítok emléket. Amikor ránézek, mindig hálát adok azért, hogy velem van a jóisten és vigyáz rám. (…) Sokáig kutattam, de nem találtam olyat, ami tetszett volna. Végül rábukkantam egy Balaton környékén élő emberre, aki igazi szaktekintély a szakmájában. Tőle vásároltam meg ezt a fát, ami több mint 300 éves és 700 ezer forintba került!

– nyilatkozta az énekes, aki számára ez az olajfa hatalmas érzelmi értékkel bír, a reményt és a szeretetet jelképezi számára. Ahogy Bódi Csabi fogalmaz:

Ő már a családunk tagja.

Bódi Csabi mesés kertjébe itt pillanthatunk be: