Zselés műkörmök – kezdőknek és profiknak!

Ország

Szeretnéd, ha mindig szépek lennének a körmeid? Neked is kevés időd van, s a rengeteg teendő közepette nincs időd napi szinten gondozni a körmeidet? Szeretnéd, ha a körmeiddel is kifejezhetnéd egyéniségedet, megmutathatnád a holmijaidat? Te is úgy gondolod, hogy ápolt és szép kezek és körmök nélkül nem lehet tökéletes a külsőd? Szeretnéd mindig magabiztosan kézfogásra nyújtani a kezeidet?

Ha ezek közül a kérdések közül akár egyre is “Igen!” a válaszod, akkor – ha eddig még nem tetted – érdemes megfontolnod a műkörmök használatát. Hiszen a műkörmöket nem kell napi szinten gondozni. Akkor is szépek, ha csak pár hetente mész el egy profi szakemberhez vagy állsz neki otthon magad a körmeid rendbetételének. A műkörmökre csodás lakkokat és díszítéseket kérhetsz, amelyek tartósan megmaradnak és sokáig gyönyörködhetsz bennük.

A műkörmök így válnak a legjobb barátaiddá és segítenek abban, hogy mindig megmutathasd valódi szépségedet. 

A zselés műköröm előnyei

A műköröm alapanyagok többfélék lehetnek, de az egyik legnépszerűbbnek még mindig a zselés műköröm alapanyag számít. Miért van ez? Amikor a zselés alapanyag berobbant a piacra, olyan problémákra kínált megoldást, amelyekre az addig használt porcelán alapanyag nem tudott. Lássuk, melyek ezek!

Az egyik a kellemetlen szagokkal szembeni ódzkodás. Az a helyzet, hogy nőként jobban kedveljük a kellemes illatokat, mint az erős szagokat. Kiváltképp így van ez egy olyan folyamatnál, ami a szépségünket szolgálja és egyben némi feltöltődést is kínál számunkra. Így aztán a szagos liquidekhez képest, amelyek a porcelán műköröm építéséhez elengedhetetlenek, valódi megkönnyebbülést jelentettek a szagoktól mentes zselés alapanyagok számunkra.

A másik nagy előnye a zselés műkörömnek, hogy viselésük kellemes és maga a műköröm nagyon természetes hatást kelt.

Kezdőként is jól boldogulunk a zselével

Miért szeretjük még? A nagyjából a méz sűrűségének megfelelő zselével könnyen lehet dolgozni, s amatőr körmösként otthon is elboldogulunk vele, ha valamiért nem juthatunk el kedvenc körmösünkhöz. 

Nem csak a sűrűségnek köszönheti a felhasználóbarát voltát, hanem annak is, hogy a levegőn nem, csakis az UV lámpa alatt szilárdul meg. Ennek következtében van elég időnk megvalósítani elképzeléseinket és nyugodtan megformázni műkörmeinket. Lassú munkatempó mellett sem kell az idő sürgetése miatt aggódnunk.

Hogyan válassz zselét magadnak?

A Silcare – Műköröm Webáruház műköröm zseléi mind professzionális minőséget garantálnak. Ha szeretnéd otthonodban is kipróbálni a zselét, akkor nagy figyelmet szentelj a sűrűségnek, valamint annak, hogy javasolják-e otthoni használatra. A krémes állag és az önterülő tulajdonság lesznek azok a kulcsszavak, amelyek alapján választanod érdemes a különböző zselék közül.

Válassz extra tapadás vagy sűrűség szerint, de lehetőséged van arra is, hogy olyan zselés alapanyagot válassz, amelyek a lábaidon is tökéletesen mutatnak majd.