Tóth Gabi

Tóth Gabi: “arra kérek mindenkit: ne bántson azért, mert keresztény vagyok”

Ország

Tóth Gabi hosszú bejegyzésében beszél arról, hogy szó szerint belebetegedett az őt ért támasásokba.

Tóth Gabi videóklipje miatt is rengeteg támadást kapott, és a Ferenc pápa előtti fellépése miatt is. Úgy érzi, reagálnia kell a kritikákra és az elmúlt időszak történéseire. Bejegyzése a kormány által működtetett csalad.hu oldalon jelent meg.

Álszentség lenne részemről, ha elmennék amellett, ami az elmúlt pár hétben történt/történik velem. Ráadásul annyian kérdezik, miként viselem, ahogy emberek ítélkeznek, hogy megállás nélkül gyaláznak, bántanak engem, a családomat és már a körülöttem lévő embereket, a barátaimat is, hogy most úgy éreztem, el kell mesélnem, miként élem meg az elmúlt időszak eseményeit

– írja.

Tóth Gabi finomította dalának refrénjét a pápa miatt

Az énekesnő szerint a hitével, az új klipjével, az öltöködési stílusával, a hajviseletével senkinek sem árt, mégis olyan indulatokat vált ki emberekből, amit teljesen érthetetlennek és elfogadhatatlannak tart.

Nő vagyok. Valakinek a lánya, a testvére, a felesége, az anyukája, vagy a barátja. Egy nő, aki sokáig kereste a helyét, aki próbálta kitalálni, miért érkezett erre a világra és próbált megfelelni vélt vagy valós elvárásoknak. Nő, aki követett el hibákat és vélhetően még fog is, hiszen emberből van. Igen, ‘kedves’ engem ócsároló, tökéletes, elfogadó, mindent (is) jobban tudó embertársaim… én is emberből vagyok. Vannak érzéseim. Ha úgy vesszük, jól végeztétek a küldetéseteket, mert most nagyon rosszul érzem magam, nagyon fáj ez a rengeteg támadás

folytatja Tóth Gabi, aki fizikailag is belebetegedett a sok bántásba, ami őt érte.

Egy hét alatt szó szerint belebetegedtem abba a negatív energiahullámba, ami a nyakamba zúdult és ágynak dőltem. Olyan érdekes, de most szembesültem vele, hogy milyen igaz a mondás, miszerint valaki torkig van. A torkom kezdett fájni, de tudtam, hogy most nem fájhat, hiszen pár napon belül volt a nővéremmel közös koncertem.

Tóth Gabi mindenkit letiltott

Tóth Gabi a betegség miatt azonnal elment Covid-tesztet is csináltatni, ami negatív lett. A torokfájása azonban nem csillapodik, időközben be is rekedt az énekesnő.

Nem kérem, és főleg nem várom el, hogy megértsétek, miért fontos nekem a hitem, vagy az Eucharisztikus Kongresszuson való részvétel. Nem ártok vele senkinek, úgyhogy egyszerűen csak arra kérek mindenkit: ne bántson azért, mert keresztény vagyok, ne szidjon azért, mert felvállalom a vallásom, egyszerűen csak mondja/gondolja azt, hogy „de jó neki!”, vagy menjen tovább!

– zárja gondolatait a furcsa fejlődési ívet bejáró énekesnő.