Schobert Norbi

Maradandó károsodás nélkül vészelte át a sztrókot Schobert Norbi

Ország

Rubint Réka beszámolt férje állapotáról. Szerencsére úgy néz ki, maradandó károsodás nélkül vészelte át a sztrókot Schobert Norbert.

Norbi múlt héten került kórházba, miután rosszul lett és összeesett otthonuk előtt. Réka, és Norbi édesanyja is folyamatosan beszámoltak Schobert Norbi állapotáról. Kiderült, hogy enyhe lefolyású sztrókja volt a fitneszgurunak, de szerencsére teljesen felépül.

Rubint Réka legfrissebb posztjában mindent részletesen leírt. Elmondta, szerencsére minden beavatkozás időben megtörtént, így maradandó károsodás nélkül vészelte át Norbi a történteket.

Beszéde, mozgása, emlékezete teljesen helyreállt, állapota stabil, jelenleg is a legjobb kezekben van. A rosszullétének azonnali észlelése és a mentőszolgálat gyors segítsége nagyban hozzájárult, hogy rövid időn belül megkapta a megfelelő kórházi ellátást, s így időben sikerült segíteni és a beavatkozásra sort keríteni!

Réka és családja bíznak abban, hogy a családfő szép lassan megerősödik és a terápiás kezelések betartása mellett újult erővel folytathatja munkáját, életét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés