Majka Dundika nélkül távozott a háromnapos álomesküvőről

Ország

Véget ért az ország egyik legismertebb celebpárosának, Majkának és Dundikának az esküvője, melyről érdekes módon külön távozott az ifjú pár.

A háromnaposra tervezett álomesküvő pénteken vette kezdetét, Majka és Dundika ekkor érkeztek meg az esküvő helyszínére, a szekszárdi borászatba. A ceremóniára szombaton került sor, amit egy hatalmas parti követett, több celeb is bejelentkezett a buli helyszínéről valamelyik közösségi oldalán. Tilla például azt is közzétette, milyen arcot vágtak, amikor meglátták a menyasszonyt és a vőlegényt:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés

Ördög Nóra pedig a buli önfeledt pillanatait örökítette és osztotta meg:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

A Blikk informátora kulisszatitkokat osztott meg az álomesküvőről. Elmondta például, hogy Hajni  Billie Eilish Lovely című számára vonult be. A menyasszonyi csokrot Hajni húga, Brigitta kapta el. A ceremónia után kezdetét vette a tökéletes lagzi.

Minden szuperül sikerült, az étel- és italfelhozatal pazar volt, a díszítés és a környezet pedig olyan, ahogyan Hajni megálmodta. Elegáns, kifinomult, igazán csajos a dekoráció. Volt egy virágos fal, amelyen például világító felirat hirdette a párt, ugyanis egy Mr. és Mrs. tábla került fel rá

– mondta az informátor, aki szerint tökéletes volt a nagy nap és mindenki nagyon jól érezte magát. A háromnapos esküvő vasárnap délután ért véget.

A Bors szerint Majka vasárnap négy óra előtt ült autóba és hagyta el a helyszínt. Az nem derült ki, hogy egy kocsiban ültek-e Dundikával, mert a friss feleség rejtélyes módon nem ült az anyósülésen…

Majka egyelőre egy fotót osztott meg az esküvőjéről:

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük