Megérkeztek az első fotók Majka és Dundika esküvőjéről

Ország

Bár Majka és párja, Dundika nagyon szerették volna, ha az esküvőjük pillanatait nem örökítik meg lesifotósok, erről le kell tenniük.

Majka és Dundika egy háromnapos, vidéki esküvőt szerveztek egy szekszárdi borbirtokon. Ők és pár vendég már pénteken megérkeztek a helyszínre, a legtöbben azonban csak a nagy napon, szombaton. A meghívottak között van például Curtis, Pápai Joci, Till Attila, Ördög Nóra. Vannak olyan résztvevők is, akikre egyáltalán nem vágyott Majka. Ezek nem mások, mint a fotósok és újságírók.

Majka már korábban is elmondta, le fogja szedni a drónokat, ha valaki azzal próbálkozik. A Bors fotósának pedig egyszerűen csak bemutatott az ózdi rapper, ezzel fejezve ki nemtetszését. A Blikk is a helyszínen van, fotósuknak sikerült megörökítenie, milyen ruhát viselnek a szerelmesek a nagy napon. Bár Dundika ruháját egy köntös takarja, azt azért látni, hogy egy szép, fehér ruhát választott. Majka pedig szürke szmokingot öltött a nagy napon. A fotókat itt lehet megnézni.

1 thought on “Megérkeztek az első fotók Majka és Dundika esküvőjéről

  1. Ha nem akarják, hogy hívatlan vendégek legyenek az esküvőn, akkor nem kell beharangozni. Nem kell sztárallűröket felvenni. Ásó, kapa, nagyharang + 2 gyerek és ámen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük