Kasza Tibi felesége megműttette a melleit

Ország

Kasza Tibi felesége, Andrea, becenevén Manker bevallotta, megműttette melleit.

Andi hosszas mérlegelés után döntött úgy, hogy formásabbra szabadtja a kebleit, mert a szülés és szoptatás után teljesen elveszítette azokat.

Mindig is azt mondtam, hogyha valaki megkérdezte, hogy megcsináltatnám-e a melleim, hogy szülés és szoptatás után ha nem leszek elégedett velük akkor igen. Sajnos a szoptatás végére teljesen eltűntek a melleim és vele együtt az önbizalmam is, ezért hosszas mérlegelés és konzultációk után úgy döntöttem megcsináltatom. Se nem lett nagyobb se nem kisebb. Pontosan ugyanakkora, mint volt terhesség előtt és nem bántam meg

– írja Instagram oldalán Kasza Tibi felesége, aki egy előtte-utána fotóval bizonyítja, tényleg ugyanakkora ciciket csináltatott, mint amilyennel megáldotta őt a természet. Manker nem gondolta volna, hogy ilyen nagy bejelentésre van szükség, de legutóbbi bikinis képe alatt beindultak a találgatások, így úgy döntött, ha már előkerült a téma, nyíltan beszél róla, hiszen esze ágában sem volt titkolni.

Andi egy kommentben azt is elmondta, nagyon sokat kapott attól, hogy visszakapta a melleit, így végre ismét jól érzi magát a bőrében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) által megosztott bejegyzés