L.L. Junior

Áron alul, 280 millió forintért adná el luxusotthonát L.L. Junior

Ország

Úgy tűnik, nem lesz békülés L.L. Junior és párja, Kinga között. Junior árulni kezdte álomotthonukat.

Múlt héten mindenkit megrázott a hír, hogy kislányukkal együtt elköltözött L.L. Juniortól felesége, Kinga. Akkor még egy párhoz közelálló barát arról beszélt, bíznak abban, hogy a szakítás nem végleges, mert Kinga és Junior nagyon szeretik egymást és szeretnék helyrehozni a problémáikat.

Úgy tűnik azonban, mégsem átmeneti az elválás, L.L. Junior ugyanis meghirdette álomotthunokat. Ez a ház volt L. L. Junior álma, ezért dolgozott egész életében.

A Bors szerint az új tulaj egyébként nagyon jól jár az ingatlannal, a törökbálinti ház az elegáns Tükörhegyre néz, a prémium pázsittal körülvett kerti medencéből a budai hegyeket látni, vagy éppen az augusztus huszadikai tűzijátékot. Az örökpanorámás, 240 négyzetméteres, háromszintes, két fürdőszobás, hatteraszos, kétgarázsos ingatlant 280 millió forintért dobták piacra, ami ár alatt van, nyilvánvaló, hogy gyorsan szeretnének megszabadulni tőle.

Halálra gázolták L. L. Junior 3 éves kisfiát

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga két évvel ezelőtt házasodtak össze, tavaly szeptemberben született meg a kislányuk, Lili.