Tóth Andi

Ezt gondolja Tóth Andi Tóth Gabiról

Bulvár

Hónapok óta nem hallottunk már a “Tóthok” harcáról, ideje volt már egy kis frissítésnek. Tóth Andi most újra elmondta, mit gondol Tóth Gabiról.

Tóth Andi több témában is nyilatkozott a szeretlekmagyarorszag.hu-nak, szóba jött a Tóth Gabival való konfliktusa is. A lányok néhány hónappal ezelőtt estek egymásnak. Februárban ugyanis Tóth Andi elmondta, hogy Tóth Gabi egy zárt, celebes csoportban beszólt neki, Gabinak ugyanis nem tetszettek Andi fotói, amin alkoholt fogyaszt és habos száját nyalogatja. Sokáig nyilvánosan vitáztak tovább, aztán elült a vihar.

Tóth Andi most azt mondta Gabiról, soha nem érezte, hogy Gabi kedvelné őt.

Tavaly írt pár üzenetet, amiket nem tudtam hova tenni, szóval egy idő után már nem válaszoltam rá. Elkezdte értékelni azt, amit látott, és, hogy mennyire nem tetszik ez neki. Én annyit mondtam, hogy sajnálom, ez vagyok én, ezt tudom nyújtani. A Sztárban sztár alatt viszont egy kedves arcot mutatott, amit később szintén negatív cselekedetek követettek, ezeket azóta sem tudom hová rakni.

Andi egyáltalán nem tartja a kapcsolatot Tóth Gabival, nincsenek jóban, de Andi egyáltalán nem neheztel rá. Tóth Andi az a fajta lány, aki mindig megmondja nyíltan, amit gondol és vállalja önmagát, akár csípős véleményéről, akár szexi fotóiról van szó.