Baukó Éva beszólt Fésűs Nelly lányának, Csenge nem hagyja magát

Ország
Baukó Éva elég sok dolgot nehezményez a TV2 új realityjével, a Totemmel kapcsolatban. Például azt is, hogy miért kerülhet be valaki az édesanyja révén a műsorba.

Baukó Évának már az sem tetszett, hogy VV Leó miért használja még mindig a Való Világtól örökölt nevét 20 év elteltével, most pedig Fésűs Nelly 18 éves lányába állt bele, szerinte ugyanis csak édesanyja nevének köszönheti, hogy ott van a műsorban.

De azért úgy szerepelni, hogy Fésűs Nelli lánya vagyok név nélkül, az sem különb, mint Kiszel Tünde lányának lenni, egyenlő a nullával. Miért ad az létjogosultságot a tévés szereplésre, hogy valakinek a lánya vagyok?

– írta Baukó Éva. Csenge egy Insta-sztoriban reagált:

Abban 100%-ig igaza van, hogyha nem az lenne az anyukám aki, akkor nem kerültem volna be a média világába, viszont az, hogy még mindig benne vagyok ezekben a körökben, ahhoz már semmi köze, és azt már csak magamnak köszönhetem, de tény, hogy nélküle nem lenne ez az egész.

– vallotta be az Instagramján Horváth Csenge. A fiatal lány őszintesége mindenképp díjazandó. Hogy mennyire lesz sikeres szereplője a Totemnek, az hamarosan kiderül, a műsor első része augusztus 22-én kerül adásba.

(Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost)