Hajdú Péterék elkapták a koronavírus delta variánsát

Ország

Hajdú Péter és kedvese, Eszter is koronavírusos. A hírt egy pozitív gyorsteszt fotójával osztotta meg a műsorvezető az Instagramján követőivel, majd élőzni kezdett.

Sziasztok! Ez a ma reggeli covid gyorstesztem! Két oltás ellenére elkaptuk a vírust, ráadásul a delta variánst. Eszti 2 Astrat, én pedig 2 Modernát kaptam korábban. Kedd óta karanténban vagyunk itthon! Ma este 6-kor itt az instán élőben elmesélem a tapasztalatainkat! Fontos, hogy tudjátok, hogy reagált a szerveztünk 2 oltást követően a vírusra!

– írta Hajdú vasárnap reggel.

A kommentelők elég durván beleszálltak a tévésbe, sokan úgy gondolják, ez csak a vakcina-propaganda része, Hajdú Péter pénzért mondja, amit mond, ezért a népszerű műsorvezető és vezérigazgató úgy döntött, élőben csinál Covid gyorstesztet. Szerinte nagyon sanyarú élete lehet annak, aki valaki betegségével viccel. Mint írja:

Megdöbbenve olvasom azokat a kommenteket, hogy ez az egész csak egy vakcina-propaganda! Egyszerűen nem találok szavakat!!! Annak érdekében, hogy ez az őrület ne kulminálódjon tovább, 10.30-kor élőben csinálok egy Covid tesztet!! A 18.00-ás élőzés természetesen marad!!

A 10:30-as élő videót a tesztelésről itt lehet megnézni:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés

Ha valaki kíváncsi a továbbiakra is, vasárnap 18 órakor Hajdú Péter újra élőben jelentkezik Instagram oldalán. A 10:30-as élő videója végén ismételten üzent azoknak, akik propagandával vádolják őt:

Bárki, aki azzal vádol engem, hogy pénzért csinálom mindezt, szégyellje magát, ezt komolyan mondom. És nem kívánom neki, hogy átélje azt a pszichés terhet, amit egy ilyen pozitív teszt vagy egy PCR pozitív teszt okoz.