Berki luxusautóját egy luxuskerékpárra cserélte

Ország

Berki Krisztián büntetőfékezéses ügye miatt egy ideig még nem vezetheti méregdrága Bentley-jét. A luxusról azonban úgy sem mond le a celeb, hogy biciklivel kell közlekednie.

A Borsonline kapta lencsevégre a testépítőt tekerés közben, megkeresésükre egy biciklibolt tulajdonosa elmondta, hogy a képen látható kerékpár, az olasz Bianchi E-Omniat cég T TYPE típusú kerékpárja, ami egy vadonatúj fejlesztés, még csak pár hónapja kapható hazánkban. A Berki által választott kerékpár értéke csaknem kétmillió forint, de ha Berki extra kiegészítőket is választott hozzá, drágább is lehet.

Sosem olcsó kategóriás járműveket vezettem, mindig fontos volt számomra a biztonság. Van egy szint, amitől nem adom alább. Mindig gyorsabb voltam, mint az élet, és gyorsabb vagyok, mint a gyalogosok, ezután is az leszek. Engem megállítani nem lehet, csinálom a dolgomat, mint ahogy eddig. Ha már az élet így hozta, és átélhettem a biciklizés előnyeit, keresem az elektromos babakocsit a születendő kislányomnak

– nyilatkozta Berki a lapnak.

Berki Krisztián jogosítványát a 2018. március 17-én történt baleset következtében, közúti veszélyeztetés miatt vonták be. A bíróság július 13-i ítélete szerint még legalább két évig nem is vezethet autót.

(Fotó: Bors)