Pumped Gabot elvitte a rendőrség

Ország

A Szerencsekerék pénteki adásának sztárvendége Pumped Gabo volt. Róla is kiderült pár érdekesség a műsorban, például az is, hogy meggyűlt már a baja a rendőrséggel.

A megújult Szerencsekerék minden adásában részt vesz valamilyen celeb is, Lékai-Kiss Ramónát pénteken Pumped Gabo követte, akiről az egyik játék során kiderült, volt már dolga a rendőrséggel.

Gabo egy évvel ezelőtt Varsóban várásolt épp, amikor az autóját el akarták vontatni, mert rossz helyen parkolt. Gabo vitatkozni kezdett ar endőrökkel, egyiküket pedig meg is lökte. A dulakodás miatt lefogták Gabot, aki ugyan ki akart szökni a rendőrök kezéből, de elkapták, az éjakát pedig a rendőrségen töltötte.

Pumped Gabo egyébként szerencsésesen játszott, a Szerencsekerék utolsó fordulójában is ő vehetett részt és közel kétmillió forintot nyert. Elmondása szerint a pénzből édesanyját viszi el Ibizára, pedig Kasza Tibi még rá is kérdezett, felajánl-e esetleg valamit az összegből. A Balaton Sound-os táncával országos hírnévre szert tett Gabot hamarosan egy amerikai reality show-ban is láthatják a nézők.