Ma este véget ér a Barátok közt, de legalább visszatér Berényi Miki

Ország

Szomorú nap ez a Barátok közt rajongói számára: 23 év után ma este véget ér a sorozat.

A népszerű magyar szappanopera záró epizódja egy óriási meglepetést tartogat, visszatér ugyanis Berényi Miklós. Hogy mi történik vele, az azonban még a színészek számára is megelepetés, mert a stáb több alternatív befejezést is leforgatott. Így még maguk a színészek is izgulhatnak, vajon mi történik Berényi Miklóssal, a sorozat kultikus alakjával. Miki ugyanis évek óta kómában fekszik, ma este azonban kiderül, mi lesz a sorsa: felébred vagy meghal.

A Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán két évvel ezelőtt szállt ki a sorozatból, mert úgy érezte, nincs már mondanivalója karakterének.

Az RTL Klub Fókusz című műsorában így nyilatkozott a visszatéréséről:

Úgy éreztem, hogy amit lehetett, kihoztam magamból és le is zártam magamban. Maradt persze mindig egy olyan érzelmi fonal, ami akarva akaratlanul megérinti az embert. Hogy most ez szentimentalizmus vagy a korral jár, nem tudom, de ott bent valami csilingel, és jó itt a falak között lenni.

A sorozat befejező epizódját ma, szombat este 20 órától láthatjuk az RTL Klubon. A csatorna úgy gondolja, a Barátok közt utolsó része nézettségi rekordokat dönthet.

A Szőke Zoltánnal készült beszélgetést itt lehet megnézni: