Jakab Péter megdicsérte Kövér László bajszát, majd hozta a formáját a parlamentben

Ország

Hétről hétről biztosítja nekünk a felhőtlen szórakozás élményét.

Kövér László házelnök már felszólalása előtt figyelmeztette Jakab Pétert, hogy ha ismét megszegi a házszabályokat, alkalmazni fogja ellene a szokásos szankcióit.

A Jobbik elnöke ettől nem rezelt be túlságosan, mondanivalóját azzal kezdte, hogy:

“Azt kell, hogy mondjam, ma nagyon jól néz ki házelnök úr. A bajusz, a nyakkendő, minden a helyén van, az ülésvezetés remek … és ha az idegrendszere is bírja, vágunk bele.”

Majd azzal folytatta, fizetni fognak a tolvajok. “Önök is fizetni fognak, minden aljasságért, amit elkövettek, úgyhogy arra kérem, önöket jól gondolják meg, mihez kezdenek a hatalommal a hátralévő néhány hónapban” – mondta Jakab.

Beszéde szerint az Alkotmánybíróság is kimondta, hogy 2018-ban alaptörvény-ellenesen szavazta meg a kormány a rabszolgatörvényt. Jakab úgy véli, a kormány éveken át törvénytelen eszközökkel kényszerítette túlmunkára a magyar melósokat.

A Jobbik elnöke hozzátette, hogy a jövő évi költségvetésben azt látja, hogy több adót akarnak beszedni a magyar lakosságtól. „Mire fel akarnak több bőrt lehúzni a magyar emberekről, már nincs több bőr rajtuk” – mondta.

Jakab szerint a kormány nem ad semmit a magyaroknak, csak elvesz. „Igazi uzsorások maguk egytől-egyig, a legrosszabb fajtából” – jelentette ki.

Majd Varga Judit igazságügyminisztert idézte, aki korábban azt mondta, egész Európában Magyarországon lesz a legjobb az életszínvonal 2030-ra. „Tudják mikor lesz itt nyugati színvonal? Ha önök eltűnnek a közéletből és megfizetnek mindenért. Fizessenek meg a tolvajok” – mondta.

Jakab Péter felszólalása a videó 38. perce körül kezdődik:

(ATV)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük