Szikora Róbert: a jó Isten keze van abban, hogy az országnak Orbán a vezetője

Ország

A kormánypárti Mandinernek adott interjút Szikora Róbert, az R-Go frontembere. A csikidám nagymestere így fogalmaz:

„Római katolikus, vallásos ember vagyok. Magyar és hazaszerető. Meggyőződésem, a jó Isten keze van abban, hogy egy olyan korban élhetek, amikor egy keresztény, katolikus országnak egy ilyen ember a vezetője, mint a miniszterelnök. Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa, és hiába savazzák és próbálják lejáratni, nem lehet kiütni”

Szikora szerint Orbán hat lépéssel előrébb jár, mint a hazai liberálisok és baloldaliak, ráadásul neki, velük ellentétben, van víziója.

„Ha ő nincs, ma itt lennének a migránsok. Nem kellenek a migránsok, van nekünk elég gondunk a baloldallal is.”

– fogalmaz.

Szikora Róberték már a születésnapja előtt négy nappal felköszöntötték Orbán Viktort

Barátai ugyan rendre figyelmeztetik, hogy foglaljon állást politikai témakörökben, de Szikora szerint 66 éves korában már megengedheti magának, hogy hangot adjon véleményének.

A hvg.hu megjegyzi, az Orbán iránti rajongása meglehetősen kifizetődő a zenésznek. Legutóbb, 2019 nyarán például 7 millió forintot kapott Kásler Miklós miniszteri keretéből a jubileumi koncertjére, de Balog Zoltán is tízmillióval támogatta 2013-ban a koncertjét.

Bár a Mandiner-interjúban hosszasan értekezik, mennyire üldözték őt és családját a kommunisták, mint az R-Góról szóló könyvből kiderült, 1986-ban még – Gandhi mellett – Kádár Jánost nevezete meg, mint kedvenc politikusát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük