Varga Zoltán ereszcsatorna a parlamentben

Ereszcsatorna-darabot vitt a parlamentbe a debreceni DK-s képviselő, kurvákról, közpénzről beszélt

Ország

Varga Zoltán Szájer József lemondott fideszes európai parlamenti képviselő ügyére utalva azt mondta: a kormányoldal nem keresztény, nem konzervatív, nem antikommunista nem Soros-ellenes és nem is nemzeti. Azzal vádolta a kormánypártokat, hogy “hihetetlen szorgalommal lopnak, csalnak és hazudnak”, a lopott pénzt pedig “drogokra, kurvákra, orgiákra, luxusjachtokra” és “őrült luxusra” költik.

Úgy fogalmazott, a jelenlegi kabinet a “három k kormánya: közpénz, kokain, kurvák”.
Ez van a kormányoldal zászlajára felvésve, nem az “Isten, haza, család”

– tette hozzá.

Szerinte most ott tartunk, hogy

“Soros-pénzen tanult kommunisták, drogosok, pedofilok papolnak szemforgatva erkölcsről családról, nemzetről és a hazáról”.

Varga Zoltán felszólalása végén egy fém ereszcsatorna-darabot mutatott fel a kormánypárti képviselőknek, azért, hogy – mint mondta – elvégezhessék “azokat a tornagyakorlatokat amelyeket, már Brüsszelben megismertek”.

Az elnöklő Lezsák Sándor közölte: a házelnöknek jeleznie kell, hogy a képviselő “tiltott, illetve előre be nem jelentett eszközzel akarta színesíteni előadását”.

A kormány válasza: Gyurcsány!

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára arra kérte a képviselőt, hogy ne keverje össze egy kocsmával az Országházat.

Hangsúlyozta: Varga Zoltán kétségbe vonta, hogy a kormány nemzeti lenne, holott 2004-ben éppen a baloldal indított magyarellenes kampányt, és azóta is mindig “ráront” a határon túli magyarokra.

Önök voltak azok, akik a saját népüknek hazudtak, majd rájuk lőttek, és kitüntették a felelősöket, a magyar vállalatokat szétprivatizálták, az orosz titkosszolgálatokat pedig behívták az országba – tette hozzá.

Emléktáblát kapott a brüsszeli eresz, amelyen Szájer József menekült a rendőrök elől

Úgy fogalmazott: “az Apró-villák szobáiból az antikommunizmust számon kérni pedig különösen meredek”.
Úgy értékelt: miközben az egész ország a járvány ellen küzd, a DK ráfordult a választási kampányra.

Gyurcsány Ferenc programot hirdetett, amelyben nincs szó a járvány elleni küzdelemről vagy a munkahelyek megvédésről, de arról igen, hogyan kaparinthatják meg a hatalmat a baloldali pártok, beleértve a Jobbikot is.
“Meghirdették Gyurcsány-listát”, ő jelöli ki a hatalmi marakodás szabályait – jegyezte meg.

Úgy vélte: a magyarok 2010-ben kitették a “Gyurcsány-stop táblát”, és remélhetőleg 2022-ben is a ki fogják tenni.
Arra kérte a baloldalt, hogy két hatalmi marakodás között ne terjesszen álhíreket a járvánnyal kapcsolatban.