Szájer József

Emléktáblát kapott a brüsszeli eresz, amelyen Szájer József menekült a rendőrök elől

Ország

Egy héttel Szájer József élete bulija után emléktáblát helyeztek el az ereszen, amelyen a fideszes képviselő lemászott – írta meg a 444.

Itt ért véget Szájer József, a Fidesz és az EPP európai parlamenti képviselőjének politikai karrierje, aki a rendőrségi intézkedést elkerülendő, ezen az ereszcsatornán keresztül próbálta meg elhagyni egy illegális ekis orgia helyszínét a COVID-19 járvány alatt 2020. november 27-e péntek éjjel

– olvasható azon az emléktáblán, amelyet a Boulevard Anspach és Rue des Pierres sarkán raktak ki Brüsszelben. A táblán angolul és magyarul is szerepel a szöveg, minderről fotókat a 444.hu oldalán láthat.

A rendőrök sliccét is le akarták húzni a Szájer-féle kolbászpartin – több magyar politikus is járhatott oda

A szöveg arra utal, hogy Szájer József múlt pénteken egy ereszen menekült el, amikor a rendőrök rajtaütöttek egy körülbelül 25 fős, nagyrészt férfiakból álló orgián. A vérző tenyérrel menekülő Szájernél kábítószert is találtak. A brüsszeli ügyészség hivatalos tájékoztatása szerint az intézkedő rendőröknek egy járókelő jelezte, hogy látott valakit az ereszcsatornán leereszkedni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük