Majka a VIP-kórterméről: ez nem egy olyan összeg, amit ne lehetne kifizetni

Ország

Kórházi Covid-naplójának 17. epizódjához érkezett az ózdi rapper. Majka (Majoros Péter) állapotával kapcsolatban arról tájékoztatta rajongóit, hogy a hétfői tüdő-CT eredményétől függ, hogy végre hazaengedik-e.

A járványszkeptikus Gődény Györggyel egyelőre nem sikerült beszélnie, a gyógyszerész ugyanis nem vette fel a telefont, majd nem is hívta vissza Majkát. Pedig biztosan lenne miről társalogniuk, mindenesetre Majka nem illette túl kedves szavakkal a maszkellenes patikust,

többször is hülyének nevezte, és azt állította, emberéletek múlhatnak azok, amit Gődény képvisel.

Egyébként szerinte egy nagy lufi a járványt bagatellizáló álláspont, ez is közrejátszhatott abban, hogy a gyógyszerész nem hívta vissza.

Majka: “ugattok a Müller Cecíliáékra, hallgatjátok a Gödény-féle f***okat”

Mint mindig, most is érkeztek olyan beszólások, amelyekben azzal vádolták Majkát, hogy nem is annyira beteg, mint mondja magáról. Valaki azt is szóvá tette, hogy Majoros nem vet túl jó fényt az egészségügyre azzal, hogy ő egyszemélyes kórteremben gyógyulga, miközben alig van orvos, és tele vannak a kórházak. No meg, így senki nem fog halálra rémülni.

Ki a fasz kell, hogy halálra rémüljön, haver? A videó azért van, hogy lássátok, hogy van egy 41 éves csávó, aki sportos, heti hatszor edz és még egy ilyen csávót is megszopat egy vírus

– válaszolta Majka, majd hozzátette:

Ez nem egy olyan összeg, amit ne lehetne kifizetni, vagy ami csak a Puff Daddy-nek jár vagy a Vilmos hercegnek.

Utóbbi jelenet 13 perc körül kezdődik, itt a teljes videó: