Kiosztotta a Tankcsapda a firkászokat, az arctalan senkiket és a véleményhuszárokat – itt az új dal

Ország

Megjelent a Tankcsapda új dala, amelyet még a néhány héttel ezelőtti autós koncertjük felemás visszhangja ihletett.

Számos helyről érkezett ugyanis az a kritika, hogy Lukácsékkal kivételeznek, hiszen más banda nem is tudott arról, hogy azon a hétvégén engedélyezték az autós koncerteket.

Péter Szabó Szilvia kiakadt: Miért csak a Tankcsapda tarthat autós koncerteket?

A Tankcsapda erre úgy regált: ők nem fideszesek, és ha “Feri bácsi” járt volna közbe az érdekükben, neki is megköszönték volna.

Tankcsapda: nem vagyunk fideszesek, Gyurcsánynak is megköszöntük volna a lehetőséget

Most pedig elkészült az ígért dal, július 26-án érkezik a klip is.

A felvezető szövegben ez olvasható:

Mit olvasol? Mit nézel? Kinek hiszel? Valósággá vált, hogy valótlanságot közölhet bárki konkrét tényként rólad. Görgeted a hazugságot, a gyűlöletet, a rosszindulatot. Kommentelsz, de mire? Posztolsz, de miről? Véleményt alkotsz, de azt sem tudod, mi van mögötte. Csúsztatások, álhírek, a média meg irányít, használ és kihasznál, szaporodnak a gátlástalan tartalomgyártók. Te meg észre sem veszed, de ettől egyre keserűbb leszel. Hazudhat bárkiről bárki bármit, tényleg elhiszel bármit? Az „újságírók” (vannak kivételek), a „véleményhuszárok” (vannak kivételek), az arctalan senkik következmények nélküli ámokfutása és az emberek egymás közötti kíméletlen kommunikációja ihlette ezt a dalt. Ma már minden tett vagy vélemény gyűlöletet, irigységet szül, egyből rád fröcsögik a politikát. Ha véded magad és „visszaütsz”, magyarázkodsz. Hová vezet ez?! Az életünket senki nem irányíthatja, mi magunk alakítjuk azt. Gondolkozz Te is! Gondolkozzon Min-den-ki!