17 éves lányával együtt tűnt el egy magyar rendőr, búcsúlevelet is hagytak

Ország

Egykori kollégájuk után adtak ki körözést a rendőrök. A férfi 17 éves lányával tűnt el, miután két, kézzel írt búcsúlevelet is hátrahagytak.

 

Két napja még az ünnepekre készült a dunavarsányi Remport Zoltán családja, most végtelennek tűnő, tehetetlen várással telnek az órák. A férfi vasárnap délelőtt 17 éves kamaszlányával, Natáliával együtt eltűnt, azóta nem adnak életjelet.

Borsnak a család ismerői úgy vélekedtek: apa és lánya nagyon közel állnak egymáshoz. Kapcsolatuk azonban nehezen indult, ugyanis Natália sokáig nem találkozott az édesapjával.

Úgy tudjuk, hogy a lány édesanyja sokáig tiltotta Natit Zolitól, interneten vették fel a kapcsolatot évekkel ezelőtt, amikor Natiban felébredt a kíváncsiság, és megkereste az édesapját

– mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Nati később az apjához költözött, azóta együtt éltek. Zoli felesége, Laura is sajátjaként szereti Natit

– vélekedett az ismerős.

Zoltán felesége, Laura mit sem sejtve tért haza egy családi látogatásból szombat kora délután. Valóságos hideg zuhanyként érte, hogy sem férjét, sem a nevelt lányát nem találta. Ám az egyik szobában két búcsúlevélre bukkant. Az egyik az apa, míg a másik a lánya nevében íródott, de mind a kettőt Natália vetette papírra. Laurának most egyetlen kívánsága van: mindketten épségben térjenek haza.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

(Bors/police.hu)