Megkezdték a bérletárusítást a Vojtina Bábszínházban

Megkezdték a bérletárusítást a Vojtina Bábszínházban

Kultúra

Megkezdődött a bérletek árusítása a Vojtina Bábszínházban. Az óvodásoknak három- és négyelőadásos, az általános iskolásoknak négy- és kételőadásos, a középiskolásoknak kételőadásos bérleteket kínálnak.

Hat új előadással (A háromágú tölgyfa tündére, A halhatatlanság csizmája, Az őzike, akit Szerelemnek hívtak, Tükörszem, Ida meséi, Sárkánykirály) és három, egykor népszerű történet felújításával (Az előszobaszekrény boszorkánya, Tessék engem megmenteni!, Lomtalanítás-Kamasztörténetek) várják a gyerekeket, így a sokszínű repertoár nemcsak a bérletkonstrukciók variabilitását, hanem a havi műsorok, családi hétvégék változatosságát is biztosítja a 2024/25-ös évadban.

Az óvodás és a kisiskolás bérletekben egy választható Színháztermi vagy Játszószínházi előadás is szerepel. A legolcsóbb bérlet (két előadásos tartalmazó iskolás és középiskolás) 3 000 forintba, míg a legdrágább, a négyelőadásos óvodás és a négyelőadásos iskolás bérlet 5 000 forintba kerül. A bérleteket a bábszínház Kálvin téri épületében vásárolhatják meg hétköznapokon 9-17 óráig, valamint vasárnap 9 és 12 óra között.