Modell lányával lép színpadra a debreceni születésű díva

Kultúra

2022. május 7-én, szombaton két előadás erejéig (15:00 és 19:00 órától) lesz látható a Babaváró Party című musical komédia Debrecenben a Vasutas Művházban, aminek a jó zenék és a felhőtlen nevetés mellett különlegessége, hogy a debreceni születésű díva, a csodálatos Fésűs Nelly lányával, a modellként karriert építő Csengével lép színpadra. Csenge nem csak szépségét, hanem bizony tehetségét is örökölte Édesanyjától!

A darabról:

A Babaváró Party egy új magyar zenés musical komédia, egy saját írás a fiatal tehetség, H. Varga Tamás tollából. Ez az izgalmas, jó zenékben és ütős poénokban gazdag komédia egy fiatal pár estéjét mutatja be. Karolina és Márk nemrég tudták meg, hogy kisbabájuk fog születni, ennek örömére pedig úgy döntenek, hogy babaváró partyt rendeznek, ahova meghívnak mindenkit, aki fontos számukra. Ezen az estén azonban bármi megtörténhet – közel sem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt Karolina és Márk elképzelte. A főszereplő édesanyja alkoholista, a barátikör sokszínű. Találkozhatunk szerelemmel, csalódással, hazugsággal, pont, mint az ÉLETBEN. Bonyodalmak sokasága, családi viszályok, pánikrohamok, szerelmek, hétköznapi problémák egy előadásban. S hogy van-e megoldás? Természetesen van. Hiszen a szeretet mindenre képes!

Egy kis ízelítő:

Az előadásra jegyek 3.400.- és 3.900.-Ft-os áron kaphatók:

  • SZEMÉLYESEN a Vasutas Művházban (Hétfőtől-Csütörtökig: 8:00-16:00, Péntek: 8:00-14:00), vagy a Huszár Gál u. 36. szám alatti Utánfutókölcsönzőben (Hétfőtől-Péntekig: 7:00-18:00, Szombaton: 7:00-13:00) kaphatók

Fésűs Nelly lánya, Csenge adja elő a darab legszebb dalát:

További információkért csatlakozz az előadás Facebook eseményéhez. Vagy látogasd meg a szervező Cívis Rendezvények Facebook oldalát.

További információ a civisrendezvenyek@gmail.com e-mail címen, vagy a 20/347-0620-as telefonszámon kérhető.