Megnyitja jegypénztárát a Csokonai Színház

Kultúra

A Csokonai Színház a koronavírus-járvány miatti rendkívüli zárást követően megnyitja jegypénztárát. 2020. június 15-től a szokásos pénztári nyitva tartás idején (munkanapokon 9 és 12, illetve 13 és 19 óra között) várja a színház Kossuth utcai jegypénztára mindazokat, akik a 2019/2020-as évad zárultával rendezni kívánják a korábban megváltott bérletekre és belépőjegyekre vonatkozó ügyleteket.

A Csokonai Színház a fel nem használt jegyek és bérletek esetében három opciót kínál a nézőknek: a jegy- és bérlethányad értékéről való lemondást, a pótlást, illetve az érték visszatérítését. A színház előre is köszöni azok hozzájárulását, akik a lemondás mellett döntenek. A lehetőségeket az alábbiak szerint csoportosította a teátrum:

– A NemtudomkaA kis herceg és a Para című gyermek- és ifjúsági előadásokat a Csokonai Színház PÓTOLJA a 2020/2021-es évad során. A mese- és ifjúsági bérlettel rendelkező vendégek (iskolai csoportok) két lehetőség közül választhatnak: (a) vagy elfogadják a pótlást, (b) vagy az elmaradt előadás bérlethányadának visszatérítését kérik.

– A Magyar ElektraAz öreg hölgy látogatása és a Tosca című előadásokat a Csokonai Színház NEM PÓTOLJAígy a fel nem használt bérletek hányadairól az érintett nézők a következők szerint rendelkezhetnek: (a) vagy lemondanak a színház részére a bérlethányad összegéről, (b) vagy az elmaradt előadás(ok) bérlethányadának visszatérítését kérik.

– A 2019/2020-as évadra megváltott szabadbérletek felhasználási határidejét a Csokonai Színház automatikusan MEGHOSSZABBÍTJA 2021. június 30-ig. Amennyiben a vendég nem kíván élni a hosszabbítás lehetőségével, szintén kérheti a bérlethányad visszatérítését.

– A 2020. március 10. utánra meghirdetett előadásokra megváltott jegyek (beleértve a DESZKA Fesztivál belépőit és valamennyi online vásárolt jegyet is) visszaválthatók a színház jegypénztárában, vagy a vásárló lemondhat a vételárról a színház részére.

A fenti ügyletek mindegyike esetén arra kéri a Csokonai Színház a nézőket, hogy fáradjanak be személyesen bérletükkel vagy jegyükkel a jegypénztárba, hogy a megfelelő nyilatkozat kitöltésével és aláírásával jelezzék szándékukat.

A Csokonai Színház kéri vendégeit, hogy a 2019/2020-as évadban kiadott bérletekre és jegyekre vonatkozó kérdéseikkel nyitva tartási időben keressék fel vagy hívják a jegypénztárat, illetve írjanak az info@csokonaiszinhaz.hu e-mail címre. A 2020. június 15-i pénztárnyitáskor a 2020/2021-es évadra szóló jegyek és bérletek még nem vásárolhatóak meg, de a színház évadtervéről részletes tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők. A jegypénztár munkatársai személyesen segítenek minden vendégnek abban, hogy a lehető legmegnyugtatóbban záruljon a 2019/2020-as évad.

Kérjük, amennyiben módja van rá, a jegy- illetve bérlethányad összegéről való lemondással támogassa a debreceni színház művészeti munkáját!

A Csokonai Színház visszavárja vendégeit a 2020/2021-es évadban is! Ha még nem látta, itt megtekintheti a teátrum Levél a nézőkhöz című kisfilmjét:

Megható üzenet a debreceni színházlátogatókhoz

 

A színház köszöni a nézők türelmét.