Debrecenben ezen a héten is várja az érdeklődőket a “Lépésről lépésre” kulturális eseménysorozat

Debrecen kulturális intézményrendszerének, helyi művészeti-alkotó közösségeinek gazdagságát is megmutatva Debrecenben “Lépésről lépésre” újra indult a kulturális élet. 

Múzeumok éjszakája helyett újranyitás-programok lesznek a debreceni református kulturális intézményekben

A vírusjárvány okozta karantén utáni újranyitás örömére közösen szervez programokat a debreceni Református Kollégium múzeuma, a Szabó Magda emlékház és a Tiszántúli Református Egyházkerület nagykönyvtára június 27-én, a Múzeumok éjszakájának hagyományos időpontjában – jelentették be a szervezők kedden sajtótájékoztatón a kollégiumban.

“Ha megtalál egy szerep, elvállalom” – exkluzív interjú Oroszlán Szonjával

Majdnem húsz év telt el azóta, hogy a Valami Amerika első része tarolt a magyar mozikban. A vígjáték fiatal színésznőjéből, Oroszlán Szonjából egy csapásra országosan ismert sztár lett, aki nélkül nehezen lehetett elképzelni magyar filmet és sorozatot az elkövetkezendő tizenöt évben.

Újra várja látogatóit a Modem

Két, eddig még nem látott kiállítással, nyári táborokkal, művészeti hétvégével, slam poetryvel, tárlatvezetésekkel és rendhagyó színházi előadásokkal nyit újra a Modem . Június 19-től újra látogathatóak a kiállítások: a Mélyáramok című, a járvány miatt meghosszabbított tárlat mellett a földszinten Vonal mentén címmel egy még sosem látott összeállítással várjuk az érdeklődőket a Modem saját gyűjteményéből, míg […]