A Magyarország 365 fotópályázat képeiből nyitottak kiállítást Debrecenben

Szabadtéri fotókiállítás nyílt Debrecen belvárosában, az alpolgármester megdicsérte a Fidesz-kormányt

A Magyarország 365 fotópályázatra érkezett alkotások közül 130 képet tekinthetnek meg az érdeklődők január 6-ig Debrecen főutcáján – hangzott el a kiállítás megnyitóján csütörtökön.

Névtelen csillag Debrecenben

Kulisszák a Csokonai Fórumban: a Névtelen csillag lesz terítéken

Hihetünk-e a véletlenekben vagy sem? Megváltozhat-e az életünk egyetlen éjszaka történései miatt? Bejárhatjuk-e a saját utunkat? Mert jól megírt, izgalmas darab, végeláthatatlanul sorolhatnánk még azokat a kérdéseket, amelyeket a Csokonai Színház szeptember elején bemutatott romantikus komédiája, a Névtelen csillag felvet.

Ábrahám interaktív előadás Debrecen

Ábrahám címmel interaktív közösségi színházi előadást játszanak a debreceni Csokonai Fórumban

Kreatív, vállalkozó kedvű civilek gondolkodtak együtt színházi szakemberekkel csaknem egy éven át a jövőről. Ebből a közös gondolkodásból született meg egy előadás, az Ábrahám, amelyet november 26-án 16 óra 30 perctől láthat először a közönség a debreceni Csokonai Fórum Kóti Árpád termében.

Yoko Ono

Yoko Ono-kiállítás nyílik a Magyar Nemzeti Múzeumban

A békevágy és a béke témájához kapcsolódó alkotásokat mutat be Yoko Ono legismertebb kortárs japán képzőművész és zenész, John Lennon felesége életművéből A háborúnak vége! Ha akarod – Tribute to Yoko Ono című kamarakiállítás, amely jövő vasárnap nyílik Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeumban.