Őszi esti sétára hív a debreceni állatkert

Őszi esti sétára hív a debreceni állatkert

Helyi hírek

A Nagyerdő fái alatt minden évszaknak megvan a maga varázsa, így a fergeteges nyári főszezont követően a Zoo Debrecen idén is Őszi Esti Sétára invitálja az állatvilág és az exkluzív élmények iránt érdeklődőket – tájékoztatott dr. Nagy Gergely Sándor ügyvezető igazgató.

A visszatérő vendégeknek is újdonságokat tartogató vezetett sétán zoopedagógusok és állatgondozók kalauzolják el a résztvevőket a kert kulisszái mögé, ahol feltárul előttük az állatok titokzatos esti élete. Első kézből megtudhatják, hogyan töltik az őszi napok végét az olyan ikonikus lakók, mint a pápaszemes pingvinek, nílusi vízilovak és recés zsiráfok, de megtekinthetik a nagyragadozók éjszakai portyáját és megismerhetik a nemrég világra jött apróságokat is. Az egész estés exkluzív program vendégeit alkalomhoz illő harapnivaló, illetve alkoholos vagy alkoholmentes frissítő is várja a Samburu panorámateraszon.

A páratlan élményben szeptember 28-án, 18:30-tól 21:30-ig lehet részük az érdeklődőknek. A jegyek limitált számban kaphatók: 30 db váltható online elővételben 6800 Ft-os egységáron, további 10 db pedig a helyszínen fejenként 7800 Ft-ért.