Pósán László Mándi László

Pósán László olyan súlyos vádakkal illette Mándi Lászlót, hogy még a “Mozdulj, Debrecen!” is belájkolta

Helyi hírek

Pósán László debreceni fideszes országgyűlési képviselő szerint Mándi László, az ellenzék polgármesterjelöltje fizetett politikai aktivista, mert Mándi 2023-as vagyonnyilatkozatában a polgári foglalkozására nézve túl kevés bevétel szerepel. Tehát minden bizonnyal ebből tartja fenn magát – véli Facebook-videójában Pósán.

A fideszes média szerint Mándi László a Momentum gazdasági vezetőjeként havi 680 ezer forintot keres, a fővárosi vagyonkezelőtől pedig 533.600 forintot kap.

Majd Pósán sorolja a szokásos paneleket: “baloldali” és “külföldi” (nem jóságos kínai vagy orosz, hanem bizonyára gonosz nyugati) érdekeket szolgál, továbbá azt is állítja, hogy

a budapesti “kifizetőhely” kezd kimerülni, ezért Mándin keresztül akarják most az elmúlt 10 évben rengeteget fejlődő Debrecent szipolyozni.

Vagy valami ilyesmi.

Érdekesség, hogy a szokásos, algoritmust támogató politikus kollégák lájkjai mellett az elvileg politikától független (igazából a helyi fideszes képviselőket rendre promotáló) “Mozdulj, Debrecen!” projekt Facebook-oldala is dobott rá egy lájkot – lásd a kiemelt képen.