Bódi Judit Hajdúnánás

Aláírásgyűjtést indítanak, hogy ne épüljön akkumulátorgyár Hajdúnánáson

Helyi hírek

Bár az önkormányzat konzekvensen tagadja, hogy akkumulátorgyár építését terveznék Hajdúnánásra, a helyi ellenzéki csoportosulás továbbra is veszélyt szimatol.

Erősíti a gyanút Tiba István fideszes országgyűlési képviselő Szijjártó Péterhez intézett kérése is, (amit időközben megbánhatott). Tiba ugyanis konkrétan azt kérte a külgazdasági és külügyminisztertől, hogy ne épüljön akkugyár Hajdúnánáson.

Az önkormányzat pénzügyi bizottsága éléről nemrég leváltott (állítása szerint azért, mert kínos kérdéseket tett fel a Szólláth Tibor vezette önkormányzat fideszes tagjainak) Bódi Judit nevével fémjelzett Összefogás Hajdúnánásért Facebook-oldal felhívása:

Akadályozzuk meg együtt, hogy akkugyár épülhessen Hajdúnánáson!  Aláírásgyűjtést kezdeményezünk a nánásiak jövőjéért – Döntsünk együtt a város legfontosabb ügyében! A mi egészségünk, a gyermekeink jövője, környezetünk és termőföldünk a tét!

Az alpolgármester asszony bevallotta, hogy a Kínai Kommunista Párt intézete, a Konfucius intézet finanszírozta a kínai utazását. Tehát hazudott, nem magán pénzen utazott. Mutyizik a Kínai Kommunista Párttal, hogy Nánásra akkugyárat, vagy akkutemetőt hozzon!  Mi ezt nem engedhetjünk meg! Minden nánásinak van beleszólása abba, hogy épülhet -e itt akkumulátorgyár!  Vegyük saját kezünkbe közösségünk jövőjét Hajdúnánáson, írja alá a petíciónkat!!  Képviselőinkkel, aktivistáinkkal hamarosan találkozhatnak a város főbb pontjain, és keresni is fogjuk Önöket!

Bódi Judit gondolatai Nagyné Legény Ildikó alpolgármester kínai látogasáról és Tiba István könyörgéséről:

A helyi fideszes csoportosulás egy korábbi posztja szerint Bódiék “dollárfinanszírozott” kampányt végeznek: