Kiváló Munkáltatói Márka díjazott lett a szegedi származású CE Glass! Fotó: CE Glass

Kiváló Munkáltatói Márkák elitklubjába került a szegedi CE Glass

Helyi hírek

Ismét rangos elismerésben részesült a szegedi származású CE Glass Industries. A vállalat a magas színvonalat képviselő márkákat díjazó MagyarBrands versenyén Kiváló Munkáltatói Márka kategóriában került díjazásra. A MagyarBrands program küldetéséhez tartozik, hogy ráirányítsa a fogyasztók és a piac figyelmét a legsikeresebb magyar márkákra, valamint a legnépszerűbb, innovatív termékekre és szolgáltatásokra. A program immáron hat éve figyeli és értékeli a kiváló márkák munkáltatói tevékenységét is.

A díj odaítélésekor olyan tényezők játszottak szerepet, mint a munkatársak számának és a béreknek a fejlődése, a munkáltatói vízió, és annak megvalósítására tett gyakorlati intézkedések összhangja, a munkahelyi környezet, vagy hogy milyen aktivitást végez a vállalat a munkáltatói környezet javítása érdekében, kiemelten a beilleszkedést és lojalitást segítő programok során.

Kiváló Munkáltatói Márka díjazott lett a szegedi származású CE Glass! Fotó: CE Glass
Több szempont is előtérbe került, ami a cégnél alapvető. 

Az évszázados családi gyökerekre visszatekintő, Szeged és Szatymaz határában álló CE Glass Industries már nem először mérette meg magát a legnagyobb hazai márkák között. A MagyarBrands versenyén a szakmai zsűri az üvegipari vállalatot 2023 legkiválóbb innovatív márkái közé sorolta.

A CE Glass Industries már nem először mérette meg magát a legnagyobb hazai márkák között.

A MagyarBrands Kiváló Munkáltatói Márka kategória díjak a Revolution Munkáltatói Márkaépítés Konferencia keretén belül hatodik alkalommal kerültek átadásra február 22-én Budapesten a Park Inn By Radisson Hotelben.

(CE Glass)

Fotó: CE Glass