Szeretettel várjuk, adjuk – gyűjt a Vöröskereszt az Auchanban

Helyi hírek

Folytatódik a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Vármegyei Szervezetének Karácsonyi szeretetakciója december 1-én és 2-án. Szabadidejüket áldozó önkéntesek és munkatársak várják az adományokat Debrecenben, a Kishatár u. 7. szám alatti áruházban. Mindenki segíthet, mert minden adomány sokat számít. 

A most kezdődő hétvégén ezzel az akcióval folytatódik a Vöröskereszt Hajdú-Bihar Vármegyei Szervezetének Karácsonyi szeretetakciója. Szabad idejüket áldozó önkéntesei és munkatársai Debrecenben a Kishatár utcai Auchanban várják a felajánlásokat pénteken és szombaton 10:00-18:00 óra között. Kérik szeretettel a vásárlókat, hogy lehetőségeik szerint egy vagy több termékkel segítsék azokat, akik nehéz életkörülményekkel küzdenek. Egymásnak adják a kilincset a segítséget kérők, naponta csak a debreceni irodát 10-20 új jelentkező is felkeresi. 

Mindenki segíthet! – ezzel biztatnak minden vásárlót a szervezet munkatársai és önkéntesei, hiszen minden adomány számít, része lesz egy segélycsomagnak. 

 

Cél: többet, többeknek

Mint korábban is írtuk, ezzel a gyűjtéssel együtt vármegyénkben 3-szor, Debrecenben 4-szer annyi helyre költözik ki a Vöröskereszt illetékes szervezete, mint egy évvel korábban. A cél ugyanis, hogy minél több hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű családnak, idős, beteg egyedülálló embernek adhassanak tartalmas segélycsomagot az ünnep előtt. 

Az Auchan-akció december 8-10-én folytatódik, és Hajdú-Biharban kiegészül egy másik vöröskeresztes gyűjtéssorozattal; amelynek a vármegye Reál-boltjai adnak helyet.