Táncos flashmobbal igyekeztek mozgásra bírni a debreceni diákokat – videó

Helyi hírek

Közösségépítő mozgásos tevékenységek szervezését tervezik a jövőben a Mozdulj, Debrecen! iskolaprogram jegyében, de annak iskolai kereteit jócskán túllépve, városi méretűvé bővítve. Az első ilyen akció egy nagyszabású táncos flashmob volt a Kossuth téren október 25-én délután.

Az ott több mint ezer táncos által bemutatott koreográfiát Jóna Szabolcs, a Debreceni Ady Endre Gimnázium táncpedagógusa készítette.

Most arra biztatunk benneteket, hogy csatlakozzatok ehhez a táncos „kihíváshoz”! Keressétek környezetetekben a Dance Universe Tánciskola, a Debreceni Hajdú Táncegyüttes, a Debreceni Majorette Együttes, a Debreceni Népi Együttes, a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület, a Főnix Néptáncegyüttes, a Modern Tánc-Játék Stúdió, a Piruett Tánc Stúdió, a Valcer Táncstúdió, az R & B Dance Hip Hop Tánciskola, a Diamond Fitness SE, a Lesz Dance Tánc- és Sportegyesület, a Kenguru Tánc Sportegyesület, a Debreceni Ady Endre Gimnázium és a Medgyessy Ferenc Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium és Technikum azon tagjait, diákjait, akik részt vettek az október 25-i flashmobon. Lessétek el tőlük a tánclépéseket, tanuljátok meg a koreográfiát, s mi lehetőséget teremtünk arra, hogy az idei adventi időszak egyik napján veletek együtt ismét vidám debreceni diákok vehessék birtokba a Kossuth teret, s még többen mutathassák meg tánctudásukat!

– olvasható a Mozdulj, Debrecen! felhívásában.