Indul a 2×2 sávosítás, forgalomkorlátozások lesznek a 33-as főúton Kismacsnál

Helyi hírek

A Strabag Építőipari Zrt. tájékoztatása szerint a 33. számú főút 2×2 sávosításának kivitelezéséhez kapcsolódóan a munkálatok következő ütemében a fő útpálya és Kismacs városrész főút felőli csomópontjainak nagyfelületű aszfaltozása történik a következő ütemezéssel:

A fő útpálya aszfaltozása

  • 2023. szeptember 9-én – szombaton – és 2023. szeptember 11-én – hétfőn – az Orgona utcai ágat lezárják. Ezeken a napokon Kismacs megközelítése a Napraforgó utcai csomóponton keresztül lehetséges.
  • 2023. szeptember 12-én – kedden – és 2023. szeptember 13-án – szerdán –  a Napraforgó utcai ágat zárják le. Ekkor Kismacs megközelítésére az Orgona utcai csomóponton keresztül lesz lehetőség.

A csomópontok aszfaltozása

  • 2023. szeptember 20-án – szerdán – Napraforgó utcai ágat zárják le. Ezen a napon Kismacs megközelítésére az Orgona utcai csomópont használható.
  • 2023. szeptember 21-én – csütörtökön – lezárják az Orgona utcai ágat. Kismacsot ekkor a Napraforgó utcai csomóponton keresztül lehet majd megközelíteni.

Az érintett autóbuszjáratok az Orgona utcán található buszfordulót veszik igénybe.

A csomópontok zárására az érintett munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között lehet számítani. A munkavégzés időpontjai az időjárástól függően változhatnak.

Kérik a közlekedőket, hogy az említett útszakaszokon ne megszokásból, hanem a kihelyezett ideiglenes közúti jelzéseknek megfelelően, biztonságosan közlekedjenek.