Dugó, közlekedési dugó

Rendszeresek a reggeli dugók Mikepércs és Debrecen között, azonnali megoldást sürgetnek

Helyi hírek

A Mikepércs-Debrecen közötti útszakaszon rendszeresek a reggeli dugók az útfelújítási munkálatok miatt – hívja fel egy petícióval a debreceni városvezetés figyelmét Pintye Andrea mikepércsi lakos. “A Mikepércs felől Debrecenbe tartók már az útfelújítási munkálatok előtt is közlekedési nehézségekbe ütköztek, az alternatív útvonalak pedig mind terheltek voltak korábban is. Nehezen jutunk el az intézményekbe, ahová gyerekeinknek időben be kell érni” – ismerteti a problémát a petíció indítója. Hozzáteszi, a 45-60 perces várakozási idő a lámpák miatt komoly kihívást jelent mindennapi rutinjukban.

Az útfelújítás nyilvánvalóan szükséges és támogatjuk az infrastruktúra fejlesztését, hálásak vagyunk érte, azonban arra kérjük a debreceni városvezetést, hogy tegyenek meg minden szükséges lépést annak érdekében, hogy az útépítés miatt a korábbi, reggeli órákban tapasztalható állandó forgalmi dugóval terhelt állapothoz képest NE járjon még hosszabb utazási idővel a Debrecenbe való bejutás

– olvasható a felhívásban.

“A probléma orvosolása miatt kérjük a debreceni városvezetést, hogy mielőbb intézkedjen a közlekedési zavarok minimalizálásáért! Kérjük vizsgálják meg a közlekedési lámpák optimalizálásának lehetőségét a felújítás ideje alatt és a felújítási munkálatok végeztével is! Vegyék fontólóra a forgalomterelés lehetőségét rendőri segítséggel!” – kéri a debreceni városvezetést az aláírásgyűjtés szervezője.

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft