Debreceni bor- és jazznapok

Megérkeztek az Early Bird jegyek a debreceni nyári fesztiválokra

Gasztro Helyi hírek Party Zone

Azok, akik tavaly lemaradtak, vagy idén is biztosan részt akarnak venni a Debrecziner Gourmet ínycsiklandozó hétvégéjén, a Bor- és Jazznapok léleksimogató fesztiválján vagy a Debreceni Virágkarnevál szédületes felvonulásán, már bebiztosíthatják helyeiket.

Az idei szezon a június 16. és 18. közötti Debrecziner Gourmet fesztivállal indul. Idén az éttermek és bisztrók „Nyári emlékeink” ihlette menüi nyűgözhetik le a különleges fogások kedvelőit, továbbá bemutatkoznak cukrászdák, kisüzemi sörfőzdék és speciality kávépörkölők is. Az Early Bird bérlet és a napijegyek már most elérhetőek, de a későbbiekben több újítás megmutatkozik majd a jegyárakban, hiszen az „Ínyencék” családi jegy és az egyetemistának szóló „UNIGOURMET” is felkerül a kedvezményes jegypalettára, sőt 12 éves kor alatt és 65 év felett ingyenesen látogathatóvá válik a 7. Debrecziner Gourmet Fesztivál. 

A Bor- és Jazznapok augusztus első hétvégéjén a legkiválóbb jazzmesterek mellett a legtehetségesebb fiatal jazzistákat hozza el a csodálatos Nagyerdei Parkba, ahová minden hazai borrégióból érkeznek borok a látogatók számára. 

Újabb sztárfellépőt jelentettek be a 2023-as Campus Fesztivál szervezői: Parov Stelar is fellép Debrecenben

A sornak pedig nincs ezzel vége, hiszen az évnek minden bizonnyal az egyik legünnepeltebb napja augusztus 20-a, melyet Debrecenben virágkarnevállal ünnepelnek. A látványos virágkocsi-kompozíciókat lenyűgöző kosztümökben kísérik a külföldi tánccsoportok és a több száz hazai táncos is. A felvonulási útvonalon elhelyezett tribünök ülőhelyei folyamatosan válnak majd elérhetővé, egyelőre a Nagy Lajos király téri lelátóra lehet helyet foglalni.

Az Early Bird jegyfordulók 2023. május 15-én és 30-án várhatóak, addig akár 3.000 Ft is megspórolható bérletenként. További információ elérhető a Kölcsey Központ weboldalán és a jegy.hu oldalon.

– Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. –