Polgári kisfiú halála

Polgári kisfiú halála: megszólalt az édesanya

Helyi hírek

Tragédia rázta meg Polgárt a napokban: meghalt egy 2 és fél éves kisfiú, aki az elsődleges információk szerint leesett a lépcsőn. Majd később kiderült, hogy a gyerek halálát a nevelőanyja okozta.

Danika vér szerinti anyja és nagymamája is nyilatkozott a Tényeknek, az anya szerint kisfiát már korábban is bántotta a nevelőanyja. A kabai nőtől azért vették el kétéves kisfiát és ötéves testvérét, mert nem tartották megfelelőnek az otthoni körülményeket. Így került Polgárra, nevelőszülőkhöz. Vér szerinti édesanyjuk látogatta őket, és azt mondta, Danikával biztosan rosszul bántak nevelőszülei.

Sokszor volt olyan, hogy a kisfiún zöld foltok voltak, szóval verve volt a gyermek. Eltörték a lábát, most meg jött ez a haláleset. A nevelőanya össze-vissza dadogott, nem merte elmondani az igazságot. Leesett a lépcsőről egyedül, utána meg azt mondta, hogy fogta a kezében, és úgy estek el

– nyilatkozta Danika édesanyja.

A nevelőanya ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoznak, akár 8 év börtönt is kaphat. Danika testvérét elvették a nevelőszülőktől, a kabai család pedig szeretné, ha a gyermek visszakerülhetne hozzájuk.